Catering Events

Evenimente Private la Locație

Pizza delicioasă, autentică și proaspătă la evenimentul tău!

Echipa Tudi’s Pizza oferă catering mobil cu pizza pentru evenimentul tău localizat în București sau în împrejurimi! Reprezentăm o echipă profesionistă de pizzari cu experiență și instruiți în arta pizzei napoletane care va vor aduce pizza delicioasă, autentică și proaspătă chiar la petrecerea dumneavoastră!

Ingredientele de succes: design, rapiditate și bun gust.

Cuptoarele noastre cu design modern care funcționează pe gaz adaugă o piesă de rezistență oricărui eveniment în aer liber. Acestea includ nunți și petreceri, precum și festivaluri, zile de naștere și evenimente corporative. Cuptoarele noastre sunt complet independente și nu necesită energie electrică sau alimentare externă cu apă și de aceea putem experimenta orice tip de locație. Vom aduce cuptorul nostru de pizza la locul evenimentului și vom pune totul la punct cu un impact minim asupra planificării dumneavoastră. Lăsați logistica în seama noastră!

Evenimente Private Cuptor Pizza

Meniu la comandă & Ingrediete autentice

Suntem bucuroși să creăm un meniu la comandă pentru orice petrecere privată, doar anunțați-ne ce aveți în vedere si noi vom face tot posibilul sa respectam dorințele în totalitate.

Folosim doar aluat de pizza proaspăt preparat, niciodată congelat, care este făcut manual în bucataria noastră și lăsat la dospit cel puțin 24 de ore. În plus ingredientele noastre sunt autentice și provenite de la furnizori locali de încredere.

Vom ajunge la locația dvs. și vom configura discret pizzeria noastră mobilă, astfel încât să vă puteți bucura în continuare de petrecere. Scopul nostru este să facem întregul proces cât mai simplu și cu cât mai puțin stres posibil.

Evenimente Private Cort Pizza
Evenimente Private Diversitate
Evenimente Private Atmosfera

Secretul petrecerii

Serviciul nostru este adesea punctul central al petrecerii iar oaseptilor le place sa priveasca adesea cum bucatarii nostrii instruiti intind aluatul, il pregatesc si apoi il servesc in stilul caracteristic napoletan.
livrare pizza la domiciliu
Evenimente Private Delicii
Evenimente Private Tudi's Pizza
Evenimente Private Pizza

Solicită o ofertă personalizată pentru evenimentul tău?

METODE
de livrare

Pentru a nu se crea neînțelegeri la finalizarea comenzii, te rugăm citește cu atenție metodele de livrare, înainte de plasarea comenzii.

1. livrare gratuită

Minimul de comandă este 50 lei pentru comenzile în limita de 5km, față de punctul de livrare.

Minimul de comandă este 80 lei pentru comenzile în limita de 6,5km, față de punctul de livrare.

Pentru comenzile ce depășesc 6,5km față de punctul de livrare comanda minimă este de 100 de lei.

Nu acceptăm comenzi la distanță mai mare de 8km față de punctul de livrare, decât în cazuri speciale (comenzi peste 250 lei, onomastice, sponsorizari etc).

2. Ridicare personală

Comenzile care nu întrunesc termenii de livrare gratuită, se pot ridica personal de la pizzerie.

3. comadă directă prin următoarele aplicații